Maak uw maatpak


In onze sinds januari 2015 enorm uitgebreide maatpak collectie kan u zelf uw kostuum samenstellen.
Bij deze collectie kan u uit een grote diversiteit aan stoffen kiezen, maar u kiest hier niet enkel de stof, ook de pasvorm en het model van uw maatpak. Dit zowel voor de vest, de gilet en de broek. Net zoals onze gewone collectie wordt dit dan met het oog voor detail en uiterste precisie afgewerkt. En dat is nog niet alles, ook kan u alle details aanpassen. Dat wil zeggen dat u de voering, de knopen, de onderkraag en nog veel meer zelf bepaalt. U bekomt hiermee dus een volledig uniek maatpak door uzelf samengesteld. Het aantal variaties qua kleuren, modellen en prijzen is onuitputtelijk. U kan ook uw naam of een tekst in uw blazer laten borduren, dit volledig zonder enige meerkost. De prijs van een maatpak begint op 635 euro voor een tweedelig pak.

2 of 3 delig maatpak?

In onze maatpak collectie kan u zelf uw outfit samenstellen, wil u enkel een blazer of een driedelig maatpak met een overjas? Dat kan allemaal. Bovendien neemt het hele ‘De Waele’-team graag de verantwoordelijkheid om u als klant een look te geven die bij u past. U wordt persoonlijk ontvangen en begeleid in uw keuze met oog voor ieder detail. De levertermijn voor onze maatpakken is 4 weken, wat enorm snel is in vergelijking met onze concurrenten.

HOE WERKT HET?

STAP 1:

Maak een afspraak met onze specialist.

STAP 2:

We bekijken samen wat je juist zoekt en hoe we dat kunnen maken.

STAP 3:

We meten je volledig op, zodat je maatpak perfect past.

STAP 4:

Je stelt je maatpak volledig samen en kiest uit onze uitgebreide stoffencollectie het doek dat je mooist vindt.

Daarna kies je ook de pasvorm, het model, de afwerking zoals voering knopen en zo meer.

STAP 5:

Na 4 tot 5 weken kom je opnieuw langs voor de laatste pasbeurt, dan kunnen we nog kleine aanpassingen doen en de outfit volledig samenstellen en accessoires toevoegen.

STAP 6:

Je stapt naar buiten met een perfect passend maatpak dat volledig naar jouw zin is samengesteld.

Maak een afspraak door te bellen 03 / 776 16 16 of stuur een mailtje info@kleding-dewaele.be, of kom langs in de winkel: Driekoningenstraat 2, 9100 Sint-Niklaas.
Lukt het je niet om tijdens onze openingsuren bij ons langs te komen? Dan komen we gewoon bij jouw thuis.